| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Happy Birthday Nurul Amira Razali .
Monday, 22 October 2012 | 23:30 | 0 Talking ♥
Assalamualaikum ..
  Hello , entry special untuk kawan sesengal sebiol semereng aku iaitu Britney Spears ! Hahah ! Choyyy .. Bukan2 , kawan yang dimaksudkan ialah my MAKYAH iaitu NURUL AMIRA RAZALI , weyyy , aku gerenti kau melalak sampai hingus meleleh kan ? tapi kau mesti tak ngaku kau menangis , aku tahu laaa , haahah , miera kalau terharu luahkan jela , aku paham , ekeke , Weyy , tujuan aku tulis entry nie sbb nak mintak maap , aku jauh bai , nak beli hadiah untuk kau xdpt , nak kena pos lagi , kos penghantaran mahal k , hahaha , tapi aku nak say sorry sgt2 , xdpt nak celebrate n takdapat nak hadiahkan kau apa2 , aku memang sedih weyyy , yelaa , kau kan kawan gila aku . Sedih kott , okay , aku nak menangis taip benda nie , aku bukan suka tacing2 tapi sebab kau aku buat gak .. *kau mesti terharu nie . haha . Miera , aku doakan kau bahagia disamping family , BOYFRIEND , kawan2 , binatang2 , tumbuhan n segalanya la .. Semoga kau panjang umur , murah rezeki , goodluck dalam study kau , dan semoga kau dirahmati ALLAH SWT . Amin . Aku harap kau selalu tersenyum miera , aku tak suka tengok kau sedih2 ,tension2 , i'll always support you no matter what ... dah nak masuk 7 tahun kita kenal , kau datang kat sekolah aku masa form 2 , aku xtaw kau igt ke tak , tapi masa form 2 , kita jarang tegur ,aku rasa tak pernah cakap , one day , masa final exam tuh , aku bawa buku doremon , kau ckp kat aku nak pinjam tapi aku bg kau terus buku tuh , yeye , aku tahu aku baik hati .. hahaha .. lepas masuk form 3 ttbe kau kita jadi rapat sikit , pasal apa ? pasal main post surat , padahal tmpt duduk masing2 sejengkal je , aku pun tak tahu kenapa kita boleh start main surat2 .. haha , bengongnya kita tapi sebab main surat2 lah kita dapat share probs kan , masalah family , masalah cinta , masalah otak .. hahaha . .. rindu weyyy time tuh .. then masuk form 4 , zaman tulis2 surat kita tamat dah , kau dgn geng kau , aku dgn geng aku , hahah , dah mcm mafia pulak ada geng2 , hahaha .. tak dinafikan laaa , masa form 4 kita xrpt macam masa form 3 , dan aku pun nafikan , kau mmg kawan yg baik , thanks weyy , sudi dgr masalah aku , .. Sekarang kita rapat , tapi kalau satu hari kita dah tak rapat macam nie , aku tahu kau kawan yg baik ... aku ttp rasa kau kawan yg baik . .. aku tahu kau mntk present dgn aku , tapi aku takdapat bagi , alahhh , birthday kau sblm2 nie mana pnh aku bg hadiah pun , birthday aku pun kau xpnh bg hadiah ,, kau jgn nak mengada mntk lak , hahahaha .. aku hanya mampu doa untuk kau , bagi kau entry n something special utk kau kat fb nty .. SORRY ye weyyy .. I love you ! hhahaha , geli baiii .. jahahaha ....NURUL AMIRA RAZALI SEMOGA KAU BAHAGIA !!! AKU SAYANG KAU WOIIII !!!
Sorry aku curi pic kau , langsing dowh kau ! Hahahah ..

Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥


hi peeps ! im ida .. im from seremban but currently stay in ipoh .. please do follow me and thanks visiting me :)


♥ Tagboard ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan