| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Kawan kau PENTING dalam HIDUP AKU .
Sunday, 13 January 2013 | 03:50 | 0 Talking ♥
                                         ASSALAMUALAIKUM .

    Hello AGAIN . Hee . Selamat membaca blog aku lagi . Actually , aku update hari ni sebab nak balas post kawan aku kat blog dia . Maybe dia dah padam post tuh . Asal kau padam miera ? aku baru nak baca balik -.- ' . Babun betul laa . Haha . Nie miera aku balas balik . Aku ingat sikit2 je yang tulis tuh . Aku tahu kita dah jarang merepek bersama macam dulu , tapi takpa . Aku faham , aku tahu kau busy dengan assignment and final exam lagi . Lagi2 time tuh kau tengah sakit hati dengan lelaki2 yang haprak tuh kan , aku faham . Kau don't worry be happy k sengal . Apa pun kau buat , aku faham . Aku tak terasa hati pun . Terima kasih sebab sudi jadi kawan aku . Yela , aku ni kan cun gila , mana layak nak kawan dengan siapa2 . Ehhh , ehh , HAHA . Dan kau pun ada MELAMAR aku jadi pengapit kau kan satu hari nantikan , Haha . Ni jawapan dia . Sorry miera , kau kawan aku paling baik , tapi untuk jadi pengapit aku takmau . Rimas dowh , nak kipas2 kau bagai . Baik aku kipas aku je . HAHA . 


   Lagipun , aku taknak nanti orang semua tumpu kat aku je bukan pengantin . HAHA . TAPI kalau kau BERSUNGGUH GILA nak aku JADI JUGAK PENGAPIT KAU , MAKE SURE ada RM10,000 dalam tangan . HAHA . Anyway , ada lagi aku nak cakap . Walaupun semalam aku dah wish congrat , now aku wish lagi . CONGRAT miera sebab dah ada TEMAN PENGANTI dalam HATI kau . Aku doakan kau happy dengan abang tagged tuh *Sorry aku lupa nama dia . hihi* .. Aku harap kekal k , kalau dia ada sakitkan hati kau , kau bagi tahu aku . Aku akan siap dengan senapang , kapak , gerudi , kayu and lori balak untuk KERJAKAN dia . HAHA . 


    Walaupun aku agak sedih sebab takdapat nak merepek2 lagi dengan kau sebab abang tagged tuh ada pasword facebook kau , TAKPA , UNTUK KEBAHAGIAN KAU . *CHEWAHHH * Haha . Terima kasih untuk persahabatan yang dah hampir 6 tahun . *Excited* . Aku sebenarnya tak sangka dah 6 tahun . Aku kira pakai jari tadi memang betul 6 TAHUN . HAHA . Ya Allah , lama jugak kan , walaupun dalam 6 tahun tuh , macam peristiwa berlaku . Haha . 


   Okay bye , aku takut kalau tulis panjang2 nanti kau nangis . TERHARU la kan . Haha . Last sekali , thanks sebab jadikan aku orang pertama yang tahu kau dengan abang tagged tuh . HAHA . Terharu nyah nokk ! Haha . K bye my bapok . BAHAGIA SELALU . KALAU KAU BAHAGIA AKU PUN BAHAGIA . END 

Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥


hi peeps ! im ida .. im from seremban but currently stay in ipoh .. please do follow me and thanks visiting me :)


♥ Tagboard ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan